欢迎访问医学考研网
首页 | 设为首页 | 收藏本站 | 医学考研网网课 | 答疑中心
医学考研网资讯
招生简章 考研动态
政策解析 报考指导
复试调剂 考研大纲
医学考研网西综辅导
西综真题 复习规划 西综答疑
西综集训 西综试学 模拟自测
听课练题 大三备考 近期课讯
医学考研网政治英语辅导
政治真题 英语真题
政治模考 英语模考
政治考经 英语考经
医学考研网专科考研 跨专业考研 在职考研 口腔考研 护理考研 中医考研
专科考研 跨专业考
在职考研 口腔考研
护理考研 中医考研
今天:
热门专业:肾脏内科 | 血液内科 | 消化内科 | 呼吸内科 | 心内科 | 内分泌科 | 传染病学 | 普通外科 | 泌尿外科 | 骨外科 | 胸心外科 | 神经外科 | 整形外科
您所在的位置:主页 > 医学考博 >

考博英语:词汇使用练习题(一)

时间: 2016-09-06 作者:医学考研网 点击:

  考博英语词汇使用练习题由医学考研网独家整理总结,更多考博复习资料,请访问医学考研网!

考博英语:词汇使用练习题(一)

  Directions: There are 20 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D.Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line throught the center.

  1.A Monitor/TIPP poll last month found that young people and seniors held similar views when asked to ______ the importance of US military action to remove Saddam Hussein from power in the next months.

  A.advocate B.foresee C.supervise D.gauge

  2.The newspaper reported on the initiative of the organization to establish a private company to professionally ______ prisoners due to be released from prison.

  A.habilitate B.rehabilitate C.preclude D.prelude

  3.If all the viruses on the planet were to disappear, a global catastrophe would ______, and the natural ecosystems of the earth would collapse in a spectacular crash under burgeoning populations of insects.

  A.varnish B.disperse C.contaminate D.ensue

  4.The solution was simple: gas the building with a hallucinogen and put the terrorists to sleep before they could ______ the bombs in the building. And it worked.

  A.detonate B.dismantle C.demolish D.desert

  5.Ms. Rice, with customary class, simply expressed hope that this episode wouldn't ______ the charity in spite of the previous scandals.

  A.taint B.enhance C.sprain D.sponsor

  6.These examples show that openness and the ability to change brings couples a giant step closer to the marital harmony they ______.

  A.request B.negotiate C.crave D.detest

  7.First launched in April this year, Net My Singapore also includes efforts that ______ training, development, and the exploration of new technologies based on.

  A.obliterate B.sequester C.encompass D.terminate

  8.Anxiety is believed to ______ diabetes by raising levels of the stress hormone cortisol which regulates insulin and blood-sugar levels.

  A.impede B.exacerbate C.inherit D.facilitate

  9.Last week, the Us bishops adopted rules to take priests who ______ minors out of any ministerial activities.

  A.administer B.generate C.implicate D.molest

  10.There is little reason to believe that the United States will ______ from its stated goal of regime change in Iraq.

  A.back down B.blow off C.pop up D.step up

  11.Cox Radio, one of the nation's largest radio chains, plans to ______ its ties with independent record promoters to distance itself from a payola-like practice that runs rampant in the music business.

  A.consolidate B.tout C.sever D.splash

  12.The European Commission issued a ______ decision on Oct. 29 permitting an alliance between United Airlines, Deutsche Lufthansa and Scandinavian Airlines System that allows them to coordinate prices, schedules and routes in the transatlantic market. It turned out to be well received.

  A.automatic B.landmark C.obsolete D.outgrown

  13.Now illegal copies of music CDs ______ losses of about $ 300 million in sales annually and $ 65million lost government tax revenue.

  A.conflict B.inflict C.compromise D.defer

  14.It is the first of several agreements United States hopes to reach as it attempts to reduce, labor costs by $ 5.8 billion and ______ bankruptcy.

  A.dispel B.revert C.transfer D.avert

  15.The United Nations Security Council established the ICTR in 1995 to try the alleged perpetrators of the 1994______ in Rwanda that claimed the lives of more than 800,000 people.

  A.genocide B.immigration C.discrimination D.election

  16.If you work for a major corporation, or are contracted at one, sooner or later, you may be called upon to create or maintain an internal website. Here are the ______ of intranets.

  A.ins and outs B.in a pinch C.in a cleft stick D.in a breeze

  17.You are exposed to obtrusive ads that ______ seemingly from nowhere even when you are disconnected from the Net, and your personal information gathered and sent off without you being aware of it.

  A.size up B.dwindle away C.conjure up D.pop up

  18.As a psychotherapist with many patients in their 20's, I can ______ the fact that not only do most of them not have any health insurance, but they also do not expect it as a condition of living in this country.

  A.attest to B.contribute to C.modify D.interdict

  19.If you develop a reputation for being able to keep secrets others will ______ towards you with useful news and gossip.

  A.feel constrained B.feel excluded C.propel D.gravitate

  20.Early signs of ______ seen in the herbal medicine study are extremely encouraging and based upon these data, we are now planning a registration program.

  A.faculty B.reception C.deterioration D.efficacy

  Unit1 答案

  1.D 2. A 3. D 4. A 5. A 6. C 7. C 8. B 9. A 10. A 11. C 12. B 13. B 14. D 15. A 16. A 17. D 18. A 19. D 20. D

(责任编辑:医学考研网)

考研动态

更多>>

西综复习

更多>>

最新文章

 

推荐文章

 

医学考研辅导班 | 西综考研辅导班 | 医学考研网网课 | 答疑中心 | 网站简介 | 联系我们 | 诚聘英才 | 友链交换
2003-2016 © medkaoyan.net 医学考研网版权所有 客服热线:400-6600-397/13466665150
  京icp备11014018号
回到顶部