欢迎访问医学考研网
首页 | 设为首页 | 收藏本站 | 医学考研网网课 | 答疑中心
医学考研网资讯
招生简章 考研动态
政策解析 报考指导
复试调剂 考研大纲
医学考研网西综辅导
西综真题 复习规划 西综答疑
西综集训 西综试学 模拟自测
听课练题 大三备考 近期课讯
医学考研网政治英语辅导
政治真题 英语真题
政治模考 英语模考
政治考经 英语考经
医学考研网专科考研 跨专业考研 在职考研 口腔考研 护理考研 中医考研
专科考研 跨专业考
在职考研 口腔考研
护理考研 中医考研
今天:
热门专业:肾脏内科 | 血液内科 | 消化内科 | 呼吸内科 | 心内科 | 内分泌科 | 传染病学 | 普通外科 | 泌尿外科 | 骨外科 | 胸心外科 | 神经外科 | 整形外科
您所在的位置:主页 > 医学考博 >

考博英语:词汇使用练习题(四)

时间: 2016-09-07 作者:医学考研网 点击:

  考博英语词汇使用练习题由医学考研网独家整理总结,更多考博复习资料,请访问医学考研网!

考博英语:词汇使用练习题(四)

  Directions: Beneath each of the following sentences, there are four choices marked A, B, C and D.Choose the one that best completes the sentence and mark the corresponding letter with a single bar across the square bracket on ANSWER SHEET I.

  Example:

  She prefers foreign wine to that produced ______.

  A.previously B.virtually C.primarily D.domestically

  The sentence should read, “She prefers foreign wine to that produced domestically.” Therefore, you should choose D.

  Sample Answer

  

[A][B][C]

 

  1.He seemed reluctant to send his troops in an effort to discourage the ______ peasants.

  A.animated B.rebellious C.creased D.impassive

  2.The company will ______ to its agreement, no matter how costly the process may be.

  A.retain B.alter C.abandon D.adhere

  3.The drug store at the corner of our street sells aspirins and ______ penicillin prescriptions.

  A.dispenses B.disposes D.disperses D.dispatches

  4.AIDS is causing great public concern because the ______ fatal disease hits primarily young people.

  A.invariably B.imperatively C.transiently D.deceptively

  5.The houses in this area were all erected in ______ of housing regulations.

  A.compliance B.defiance C.alliance D.obedience

  6.He had wanted a 25% raise in pay, but after talking to his boss, he decided that a 5% raise would have to

  A.suffice B.satisfy C.gratify D.delight

  7.The two delegates had an in-depth exchange of views on how to enhance their ______. cooperation

  A.ethical B.bilateral C.mandatory D.subsidiary

  8.It is agreed that all nations should take measures against terrorism on the basis of the UN ______ and other international laws.

  A.Charter B.Constitution C.Concordance D.Custody

  9.When we credit the successful people with intelligence, physical strength or good luck we are making excuses for ourselves because we fall ______ in all three.

  A.rare B.lacking C.short D.scarce

  10.Three weeks after the suicide bombing, the police were still hunting for bombers for they believe more were ______.

  A.on the verge B.on the sly C.on the spot D.on the loose

  1.B 2. D 3. B 4. A 5. D 6. A 7. B 8. A 9. C 10. B

(责任编辑:医学考研网)

考研动态

更多>>

西综复习

更多>>

最新文章

 

推荐文章

 

医学考研辅导班 | 西综考研辅导班 | 医学考研网网课 | 答疑中心 | 网站简介 | 联系我们 | 诚聘英才 | 友链交换
2003-2016 © medkaoyan.net 医学考研网版权所有 客服热线:400-6600-397/13466665150
  京icp备11014018号
回到顶部